Huollata autosi 15.3.-15.5. maksa vasta elokuussa 2022

Alppila-huoltotilillä korotonta ja kulutonta maksuaikaa elokuuhun 2022 saakka, kun huollatat autosi käyttäen Alppila-huoltotiliä 15.3.-15.5.2022 kampanja-aikana.

Korotonta ja kulutonta maksuaikaa elokuuhun 2022 saakka Alppila-huoltotilillä

Huollata autosi kampanja-aikana 15.3.-15.5.2022. Saat laskun vasta elokuussa sekä korotonta ja kulutonta maksuaikaa Alppila-huoltotilillä elokuun 2022 loppuun saakka.

 • Hae Alppila-huoltotilin luottopäätös etukäteen
 • Saat luottohakemuksen lähettämällä tekstiviestin ALPPILA numeroon 18311
 • Saatuasi myönteisen luottopäätöksen, saat autohuoltoon korotonta sekä kulutonta maksuaikaa elokuun 2022 loppuun saakka
 • Saatuasi laskun, voit maksaa koko summan eräpäivään mennessä tai valita sinulle sopivan maksuaikataulun
 • Katso alla oleva esimerkkilaskelma kuluista, jos haluat maksaa laskun erissä.
 • Luotonantaja on Resurs Bank AB, Suomen sivuliike

Kampanja koskee myös jo aikaisemmin haettuja luottopäätöksiä kun käytät Alppila-huoltotiliä autosi huoltoon 15.3.-15.5.2022 kampanja-aikana.

Ohjeet luoton hakemiseksi

Alppilan Huoltotiliä varten tarvitaan luottohakemus. Hae luottopäätös helposti etukäteen:

 • Täytä luottohakemus TÄSTÄ
 • tai Lähetä tekstiviesti ALPPILA numeroon 18311. Saat puhelimeesi linkin, josta pääset tunnistautumaan ja täyttämään mobiilihakemuksen etukäteen.

Saat luottopäätöksen heti. Myös pelkän maksuajan saaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Alppilan huoltotilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty luotto on käytettävissä heti. Tili on myös vuosimaksuton. Huoltotiliin on mahdollista hakea luottoa 6000 euroon asti, jolloin voit käyttää tiliä myös tuleviin ostoksiin. Saatuasi laskun, voit maksaa koko summan eräpäivään mennessä tai hyödyntää osamaksua ja valita sinulle sopivan maksuaikataulun.

Resurs Bank tekee asianmukaisen luottopäätöksen ja hallinnoi laskutusta puolestamme. Maksaminen laskulla tai osamaksulla edellyttää suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Luotonhakija vahvistaa henkilöllisyytensä tunnistautumalla pankkitunnuksilla.

Esimerkkilaskelma kuluista, jos haluat maksaa laskun erissä.

Esimerkkiosto 1 000 €, maksat yhteensä 1 040 €
Osamaksut: 12 kpl Osamaksuerä/kk: 86,63 €
Käsittelymaksu/kk: 3,30 € Luoton kustannukset: 39,60 €
Vuosikorko: 0 % Todellinen vuosikorko: 6,88 %

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Alppila Huoltotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 • Hakemusta, laskua tai osamaksua sekä muita rahoitusta koskeviin tiedusteluihin vastaa Resurs Bank:
 • asiakaspalvelu puh. (09) 622 4308 (ma klo 11-17, ti-pe 10-17)
 • asiakaspalvelu@resurs.fi
 • www.resursbank.fi
VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE