Huollata autosi nyt, maksa vasta helmikuussa 2022

Alppila-huoltotilillä korotonta ja kulutonta maksuaikaa helmikuuhun 2022 saakka kun huollatat autosi käyttäen Alppila-huoltotiliä 1.10-15.12.2021 välisenä kampanja-aikana.

Korotonta ja kulutonta maksuaikaa helmikuuhun 2022 saakka Alppila-huoltotilillä

Huollata autosi käyttäen Alppila-huoltotiliä 1.10-15.12.2021 välisenä kampanja-aikana, saat laskun vasta helmikuussa.

  • Hae Alppila-huoltotilin luottopäätös etukäteen
  • Saat luottohakemuksen lähettämällä tekstiviestin ALPPILA numeroon 18311
  • Saatuasi myönteisen luottopäätöksen, saat autohuoltoon korotonta sekä kulutonta maksuaikaa helmikuun 2022 loppuun saakka
  • Saatuasi laskun, voit maksaa laskun kerralla pois tai valita sinulle sopivan maksuaikataulun
  • Luotonantaja on Resurs Bank AB, Suomen sivuliike

Kampanja koskee myös jo aikaisemmin haettuja luottopäätöksiä kun käytät Alppila-huoltotiliä autosi huoltoon 1.10-15.12.2021 välisenä aikana.

Ohjeet luoton hakemiseksi

Alppilan Huoltotiliä varten tarvitaan luottohakemus. Hae luottopäätös helposti etukäteen:

  • Täytä luottohakemus TÄSTÄ
  • Lähetä tekstiviesti: ALPPILA numeroon 18311. Saat puhelimeesi linkin, josta pääset tunnistautumaan ja täyttämään mobiilihakemuksen etukäteen.

Saat luottopäätöksen heti. Myös pelkän maksuajan saaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Alppilan huoltotilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty luotto on käytettävissä heti. Tili on myös vuosimaksuton. Huoltotiliin on mahdollista hakea luottoa 6000 euroon asti, jolloin voit käyttää tiliä myös tuleviin ostoksiin. Saatuasi laskun, voit maksaa koko summan kerralla pois tai hyödyntää osamaksua ja valita sinulle sopivan maksuaikataulun.

Resurs Bank tekee asianmukaisen luottopäätöksen ja hallinnoi laskutusta puolestamme. Maksaminen laskulla tai osamaksulla edellyttää suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Henkilöllisyyden vahvistamiseksi asiakkaan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla pankin TUPAS-palvelussa, jolloin voidaan hyödyntää vapaasti valittavaa toimitusosoitetta.

Esimerkkilaskelma kuluista, jos haluat maksaa laskun erissä.

Esimerkkiosto 1 000 €, maksat yhteensä 1 040 €
Osamaksut: 12 kpl Osamaksuerä/kk: 86,63 €
Käsittelymaksu/kk: 3,30 € Luoton kustannukset: 39,60 €
Vuosikorko: 0 % Todellinen vuosikorko: 6,88 %

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Alppila Huoltotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Hakemusta, laskua tai osamaksua sekä muita rahoitusta koskeviin tiedusteluihin vastaa Resurs Bankin asiakaspalvelu puh. (09) 622 4308 (ma-pe klo 8-18) tai asiakaspalvelu@resurs.fi

TILAA UUTISKIRJE

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE