Huollata Škodasi talvikuntoon.

Alppilan Autohuolto on valtuutettu ŠKODA Service -merkkihuolto. Palvelemme ŠKODA-asiakkaitamme Alppilan toimipisteessä osoitteessa Karjalankatu 2, 00520 Helsinki.

HUOLLATA ŠKODASI TALVIKUNTOON

Alppilan Autohuolto on valtuutettu ŠKODA Service -merkkihuolto. Vain valtuutettu merkkihuolto pystyy tarjoamaan sinulle ja autollesi kokonaisvaltaisen palvelun.

Teemme kaikki huollot, määräaikaishuollot sekä huolenpitosopimuksiin sisältyvät huollot ja korjaukset.

Nopein reitti ŠKODA Service -merkkihuoltoon löytyy tästä:

 

 

 

TUULILASIN PYYHKIJÄNSULKIEN VAIHTO 52€

Huolehdi Škodasi ikkunanpyyhkijät talvikuntoon varaamalla kätevästi ajan nettivarauksen kautta. Tuulilasin pyyhkijänsulkien vaihto nyt pakettihintaan 52 € sisältäen vaihtotyön sekä pyyhkijäsulat.

Nopein reitti ŠKODA Service -merkkihuoltoon löytyy tästä:

 

Monta syytä Alppilan Autohuollon ŠKODA Service -merkkihuoltoon

Tietotaito ja tekniikka
Huoltohenkilöstöä koulutetaan jatkuvasti tekniikan kehittyessä ja uusien automallien tullessa markkinoille. Myös työvälineet ja laitteistot on suunniteltu nimenomaan Škodalle.

Alkuperäiset osat ja varusteet
Merkkihuollossa käytetään vain alkuperäisiä ŠKODA-varaosia. Škodan turvallisuusstandardien mukaisia varaosia ja varusteita päivitetään vastaamaan viimeisintä tuotekehitystä. Sekä työlle että varaosille myönnetään kahden vuoden takuu.

Arvo säilyy
Auton jälleenmyyntiarvon kannalta ŠKODA Service -merkkihuollon täydellinen huoltohistoria on merkittävä myyntiargumentti.

Huippulaitteet ja työkalut
Valtuutetulla ŠKODA Service -merkkihuollolla on käytettävissään tarvittavat erikoistyökalut ja laadukkaat diagnoosilaitteet, jotka takaavat auton täydellisen toiminnan ja luotettavuuden.

Huoltovideo mekaanikolta
ŠKODA Service CAM tarjoaa palvelun, jossa mekaanikko kuvaa asiakkaalle lyhyen ja informatiivisen videon, joka toimii yhteenvetona huollon yhteydessä tehdyistä tarkistuksista. Autoilijan älypuhelimeen tulevalla videolla mekaanikko kertoo huollon toimenpiteistä, käy tarkistettavat kohteet läpi sekä ehdottaa mahdollisia lisätöitä tarpeen mukaan kustannusarvioineen.

Kampanjat & päivitykset
ŠKODA Service -merkkihuollon käytössä ovat tiedot auton tehdaskampanjoista sekä viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

Koritakuu
Valtuutetussa merkkihuollossa tehty koritarkastus pitää huolta auton korin kunnosta ja varmistaa koritakuun säilymisen.

Nouto- ja palautuspalvelu
Valtuutetun ŠKODA Service -merkkihuollon nouto- ja palautuspalvelun voi tilata netin huoltovarauksen yhteydessä vaikka kotisohvalta käsin. Kun valitset palvelun, huolto noutaa ja palauttaa autosi sovitun mukaisesti. Tarvittaessa voit varata huollon ajaksi myös sijaisauton.

Rengashotelli
Renkaat voi jättää rengashotelliin renkaanvaihdon yhteydessä. Rengashotellissa renkaita säilytetään oikeissa olosuhteissa turvallisesti ja edullisesti. Rengashotellin palveluihimme kuuluu myös renkaiden huolellinen pesu ja renkaiden kunnon tarkastus.

ŠKODA Ajoturva 24/7
Škoda Ajoturva turvaa liikkumisen mahdollisissa pulmatilanteissa teknisen vian sattuessa tien päällä. Se on voimassa koko huoltovälin ajan, mikäli huollot ja muut toimenpiteet on tehty ŠKODA Service -merkkihuollossa ja huoltokirjasta löytyy voimassa oleva Škoda Ajoturva -leima. Soita numeroon +358 40 3400 900 – olitpa missä päin Suomea tahansa.

Sähköinen huoltokirja
Uusissa autoissa on käytössä sähköinen huoltokirja, jonka ansiosta kaikki merkinnät kirjautuvat järjestelmään auton elinkaaren alusta alkaen. Sähköinen huoltokirja on aina ajan tasalla.

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE