Nauti raikkaasta sisäilmasta Toyota-kampanja

Pidä autosi sisäilma puhtaana. Antiallergeeni-raitisilmasuodatin vaihdettuna sekä ilmastointikanavien puhdistus tarjoushitaan 59 €.

Toyotan antiallergeeni-raitisilmasuodatin sekä ilmastointikanavien puhdistus tarjoushintaan 59 €

Kesän aikana erilaiset ilman epäpuhtaudet kuten siitepöly ja hiekkapöly voivat vaivata autoilijaa. Puhtaalla sisäilmalla on merkittävä vaikutus auton matkustusmukavuuteen ja suodattamattomat ilman epäpuhtaudet heikentävät sitä oleellisesti. Tähän tarjoamme täysin uutena Toyota-tuotteena antiallergeenisen raitisilmasuodattimen vaihdon sekä ilmastointikanaviston puhdistuksen tarjoushintaan.

59,00 €

kampanja-aika 1.6.-30.9.2022

Antiallergeenisen raitisilmasuodattimen edut

Tarjoukseen sisältyy antiallergeeninen raitisilmasuodatin vaihdettuna ja ilmastoinnin hajunpoiston höyrystimen kennolta ja kanavista Toyotan alkuperäisellä ilmastoinnin puhdistusaineella. Kampanjan voit tilata huollon yhteydessä Toyota huoltavaraus -palvelusta tai olemalla yhteydessä Toyota huoltoosi.

Antiallergeenisen raitisilmasuodattimen edut

  • suodattaa allergisoivat hiukkaset
  • poistaa 25 % enemmän saastekomponentteja kuin tavallinen sisäilmansuodatin
  • poistaa dieselpakokaasun hajun
  • poistaa kemiallisia aineita (kuten tupakansavun hiilivetyjä)
  • hajun- ja otsoninpoisto-ominaisuudet

Suosittelemme raitisilmansuodattimen vaihtoa autoon säännöllisesti, 15 000 km välein tai vähintään kerran vuodessa.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE