Renkaiden nouto rengashotelliin veloituksetta

Käytä kampanjaetu ja aloita renkaiden säilytys Alppilan Autohuollon rengashotellissa. Noudamme renkaasi rengashotelliin veloituksetta 30.9.2022 saakka

Käytä kampanjaetu ja aloita renkaiden säilytys Alppilan Autohuollon rengashotellissa.

Noudamme renkaasi veloituksetta rengashotelliimme, tarkistamme niiden kunnon ja puhdistamme ne painehuuhtelulla valmiiksi tulevaa vaihtoa varten. Kun uusien renkaiden hankinta on ajankohtainen, teemme sinulle myös kilpailukykyisen tarjouksen uusista renkaista.
Rengashotelli mahdollistaa jatkossa myös sujuvan renkaanvaihdon Alppilan Autohuollon pisteissä sekä kattavat rengaspalvelut.

Ilmaisen noudon lisäksi laskutus kausisäilytyksestä alkaa vasta ensimmäisestä renkaanvaihdosta syksyllä 2022, säilytys siihen saakka ilman veloitusta.

Rengashotellin etuja

  • Säilytys oikeanlaisissa olosuhteissa
  • Varastoosi jää enemmän tilaa muille tavaroille
  • Ammattilaisen tekemä renkaiden kuntotarkastus
  • Renkaat puhdistetaan painehuuhtelulla ennen sijoitusta rengashotelliin
  • Kutsuviesti renkaiden vaihdon lähestyessä
  • Rengashotellin asiakkaille todella nopea renkaiden vaihto

Rengashotellin hinnat

  • Rengashotellin kausisäilytys 89 € / sarja / kausi
  • Henkilöauton renkaanvaihto 39 € / sarja
  • Paketti- ja maastoauton renkaanvaihto 49 € / sarja

Renkaiden nouto veloituksetta pääkaupunkiseudulla -kampanja voimassa 30.9.2022 saakka. Noutoalue Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen.

Soita 075 326 5550 tai lähetä viesti ja sovi veloitukseton renkaiden nouto rengashotelliin.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE