Kiertotie Pitäjänmäki Takkatie -toimipisteeseen 21.8.2020 alkaen noin kolmeksi kuukaudeksi

Pitäjänmäen toimipisteen johtavan Takkatien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan pe 21.8.2020 alkaen noin kolmeksi kuukaudeksi tietöiden takia.

Korvaava reitti Takkatielle Perkkaantien ja Ravitien kautta.

Takkatien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan tilapäisesti noin kolmeksi kuukaudeksi pe 21.8.2020 alkaen. Rakennustöiden vuoksi suljettavassa risteyksessä tehdään vesihuoltotöitä sekä uutta jalankulku- ja pyörätietä. Takkatielle ja sen poikkikaduille kuljetaan rakennustöiden aikana lännen suunnasta reittiä Perkkaantie – Ravitie – Takkatie.

Rakennustöiden takia suljettuna ollut Ravitie avataan liikenteelle pe 21.8.2020.

Perkkaantielle on kulku:

Alppilan Autohuolto, Pitäjänmäen toimipiste
Takkatie 7, 00370 Helsinki
puh. 075 326 5515
pitajanmaki(at)alppilanautohuolto.fi

Raidejokerin nettisivu tietyöstä

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE