Turvavälit asiakastiloissa

Toimet lähikontaktien estämiseksi

ALPPILA YHTIÖIDEN TARTUNTALAIN 58 H §:N MUKAINEN SUUNNITELMA LÄHIKONTAKTIEN ESTÄMISEKSI

Miten turvavälit taataan asiakkaille ja toimintaan osallistuville

Etelä-Suomen aluehallintovirasto velvoittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimijoita, esimerkiksi yksityisiä elinkeinonharjoittajia, varmistamaan, että asiakkaille ja toimintaan osallistuville tarkoitetuissa tiloissa henkilöt eivät joudu keskenään lähikontaktiin. Määräys on voimassa 25.2.–14.3.2021 välisen ajan. Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.

Alppila Yhtiöiden toimipisteisiin asiakaspalvelutilojen lattiaan on asennettu kahden metrin turvavälein tarrat ohjeistamaan jonotustilanteita ja muistuttamaan pidettävästä turvaetäisyydestä. Asiakastilassa olevat tuolit on sijoitettu niin, että kahden metrin turvavälit toteutuvat ja asiakastilat rauhoitetaan turhalta läpikululta sekä oleskelulta.

Jokaisella asiakaspalvelutiskillä palvellaan yhtä asiakasta kerrallaan. Asiakkaan ja asiakaspalvelijan välissä on muovinen pleksi takaamassa turvallisen palvelutilanteen. Muissa palvelutilanteissa noudatetaan vähintään kahden metrin turvaväliä. Lisäksi jokainen työntekijä käyttää maskia tai suojavisiiriä. Maskin käyttöä suositellaan myös asiakkaille. Asiakkaita muistutetaan screeneillä julkaistavissa ohjeissa kiinnittämään omalla toiminnallaan huomiota turvaväleihin sekä käsihygieniaan. Asiakkailla on käytössä wc-tilat, joissa on mahdollisuus pestä kädet ja sisäänkäyntien yhteydessä on saatavilla käsihuuhdetta.

Kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, maksupäätteet ja kahviautomaatti, pyyhitään desinfiointiaineella säännöllisesti ainakin kahdesti päivässä. Asiakkaan autoa ajettaessa käytetään suojakäsineitä ja auton kosketuspinnat desinfioidaan ennen luovutusta.

Työtiloissa vierailevilta ulkopuolisilta tahoilta kuten tavarantoimittajilta ja työkalutoimittajilta edellytetään turvavälien noudattamista ja maskin käyttöä. Tiloissa liikkuminen rajataan vain välttämättömään alueeseen ja aikaan.

Lähteet: Avi.fi

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE