CITROËN-huolenpitosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme huolenpitosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla Citroën-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Tiedäthän, että kun huollatat Citroën-autosi huolto-ohjelman mukaisesti meillä valtuutetussa merkkihuollossa, huollon tiepalvelu pysyy voimassa. Jos autoosi kuitenkin tulee tien päällä tekninen vika, silloin sinua auttaa huollon-tiepalvelu.

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, vauriokorjaamomme auttaa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Vastaamme Citroën-autosi takuukorjauksista

Valtuutettuna Citroën-merkkihuoltona vastaamme autosi takuuseen liittyvistä asioista. Valmistajan myöntämä takuu on 3 vuotta tai 100 000 km. Hyötyajoneuvojen takuu on 5 vuotta ilman kilometrirajaa 1.4.2018 alkaen.

Valtuutettu Citroën-huolto palvelee Sinua Konalassa

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE