Hinauspalvelu

Keskeytyy matkasi sitten kotipihallesi tai tien päälle, hinauspalvelullamme saat autosi huoltoon nopeasti ja vaivattomasti. Päivämäärällä tai kellonajallakaan ei ole merkitystä, sillä palvelemme vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri.

Hinauspalvelu 24/7 pääkaupunkiseudulla

Aina valmiina auttamaan

Olemme valmiita palvelemaan juuri silloin kun sinä tarvitset hinausta. Hinaamme autosi lähimpään toimipisteeseemme turvalliselle lukitulle alueelle ja tarvittaessa suojaan sisätiloihin. Autamme sinua jatkamaan matkaasi ja jos tarvitset sijaisautoa, toimitamme sen sinulle samalla, kun haemme autosi korjaukseen.

Hinauspalvelun yhteistyökumppani Helsingin Hinauspalvelu

SOITA 050 410 6898

Hyödynnä vakuutus

Jos sinulla on autopalveluvakuutus, ja autosi jättää sinut tien päälle, vakuutusyhtiösi korvaa ajoneuvon hinauskulut vakuutusehtojen määrittämässä laajuudessa. Vakuutuksesi korvaa myös vähintään kotimatkakulut, joissain tapauksissa myös sijaisajoneuvokulut. Yleensä vakuutusyhtiöt eivät kuitenkaan korvaa hinausta kotipihaltasi eivätkä matkan keskeytymistä polttoaineen loppumisen, vararenkaan puuttumisen tai sääolosuhteiden vuoksi. Tarkista autosi vakuutusehdot etukäteen vakuutusyhtiöstäsi.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE