Hinauspalvelu

Keskeytyy matkasi sitten kotipihallesi tai tien päälle, hinauspalvelullamme saat autosi huoltoon nopeasti ja vaivattomasti. Päivämäärällä tai kellonajallakaan ei ole merkitystä, sillä palvelemme vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri.

Hinauspalvelu 24/7 pääkaupunkiseudulla

Aina valmiina auttamaan

Olemme valmiita palvelemaan juuri silloin kun sinä tarvitset hinausta. Hinaamme autosi lähimpään toimipisteeseemme turvalliselle lukitulle alueelle ja tarvittaessa suojaan sisätiloihin. Autamme sinua jatkamaan matkaasi ja jos tarvitset sijaisautoa, toimitamme sen sinulle samalla, kun haemme autosi korjaukseen.

Alppilan Autohuollon hinausyhteistyökumppanit

Erihinaus puh. 040 565 9297

Hyödynnä vakuutus

Jos sinulla on autopalveluvakuutus, ja autosi jättää sinut tien päälle, vakuutusyhtiösi korvaa ajoneuvon hinauskulut vakuutusehtojen määrittämässä laajuudessa. Vakuutuksesi korvaa myös vähintään kotimatkakulut, joissain tapauksissa myös sijaisajoneuvokulut. Yleensä vakuutusyhtiöt eivät kuitenkaan korvaa hinausta kotipihaltasi eivätkä matkan keskeytymistä polttoaineen loppumisen, vararenkaan puuttumisen tai sääolosuhteiden vuoksi. Tarkista autosi vakuutusehdot etukäteen vakuutusyhtiöstäsi.

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE