Katsastus

Vaivattomin tapa katsastaa autosi on ottaa meihin yhteyttä. Teemme autoosi katsastustarkastuksen, teemme tarvittavat päästö- ja OBD-mittaukset ja käytämme autosi katsastuksessa.

Tarkastus ja katsastus

Katsastuspalvelu 99 €

Palveluun sisältyy

  • Katsastustarkastus
  • Pakokaasutodistus
  • Auton käyttäminen katsastuksessa
  • Katsastusmaksu

Huolto ja katsastus

Katsastuspalvelu huollon yhteydessä 79 €

Palveluun sisältyy

  • Katsastustarkastus
  • Pakokaasutodistus
  • Auton käyttäminen katsastuksessa
  • Katsastusmaksu

Huollon hinta veloitetaan erikseen.

Hoidamme sujuvasti ja edullisesti huollon, pakokaasutodistukset sekä katsastuksen puolestasi. Näin saat kattavasti autosi käyttöä ja turvallisuutta varmistavat asiat kuntoon yhdellä käynnillä. Teemme tiivistä yhteistyötä katsastusasemien kanssa varmistaaksemme sinulle parhaan asiakaskokemuksen.

Milloin katsastus on ajankohtainen

Toukokuussa 2018 voimaantulleen asetuksen mukaan maksimissaan 3500 kg painavat yksityiskäytössä olevat autot pitää katsastaa ensimmäisen kerran 4 vuoden iässä. Tämän jälkeen katsastus tulee suorittaa kahden vuoden välein. Kun auto täyttää kymmenen vuotta, tehdään katsastus vuosittain. Yli 3500 kg painoiset autot katsastetaan vuosittain.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE