MERCEDES-BENZ-huolenpitosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme huolenpitosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla MERCEDES-BENZ-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Tiedäthän, että kun huollatat MERCEDES-BENZ -autosi huolto-ohjelman mukaisesti meillä, Mobilo-liikkuvuuspalvelu pysyy voimassa. Jos autoosi tulee tien päällä tekninen vika, silloin sinua auttaa Mobilo-liikkuvuuspalvelu.

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, vauriokorjaamomme auttaa

Korjaamme autosi ammattitaidolla ja autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion ja hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Meiltä myös tuulilasin korjaukset ja vaihdot.

Mercedes Me / Pro palvelut

Mercedes Me ja Mercedes Pro ovat digitaalisen ja verkottuneen liikkuvuuden uuden ajan palveluita

Meidän kauttamme saat Mercedes me / Mercedes pro -adapterin ajoneuvoosi. Näin tehtyjen huoltotöiden tiedot ovat aina saatavilla ja katsottavissa Mercedes -portaalissa heti korjaamokäynnin jälkeisenä päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit katsoa autosi koko huoltohistorian ja tarvittaessa tulostaa sen. Pääset autosi tietoihin älypuhelimen avulla ja saat ainutlaatuisia tarjouksia sekä runsaasti erilaisia palveluita käyttöösi.

Takuu – tämä on vastuu, jonka otamme mielellämme

Takuu 24kk valmistajan myöntämänä

MERCEDES-BENZ-tuontiautot

Valtuutettuna merkkihuoltona meillä on pääsy MERCEDES-BENZIN tehtaan huoltojärjestelmään, josta pystymme tarkistamaan autosi sähköisen huoltohistorian.

Huollon yhteydessä käymme autosi läpi ja tarkistamme sen soveltuvuuden Suomen olosuhteisiin esimerkiksi jäähdytysnesteen pakkaskestävyyden sekä moottorin esilämmityksen osalta. Ensikäynnillä tarkistamme sähköisestä huoltovihkosta (alk. 2008 –>), että autoosi on tehty tarvittavat huollot. Huollettuamme autosi huolto-ohjelman mukaisesti, Mobilo-liikkumisturva astuu voimaan.

Meiltä Eco-huollot 6 vuotta tai sitä vanhemmille autoille

ECO-huolto on MERCEDES-BENZ-tehtaan määrittämä huolto, jossa ammattitaitoiset mekaanikkomme huoltavat autosi kattavasti ja edullisesti alkuperäisiä varaosia sekä testauslaitteita käyttäen.

Valtuutettu Mercedes-Benz-huolto palvelee sinua Alppilassa ja Pitäjänmäessä

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE