Yrityspalvelut

Alppilan Autohuolto tuottaa kattavia autokorjaamopalveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, koulutettu osaava henkilöstö, luotettavuus ja ketteryys.

Laaja palveluvalikoimamme mahdollistaa ratkaisut autoilun kaikkiin tarpeisiin. Asiakaskuntamme muodostuu erikokoisista ja -tyyppisistä yrityksistä, autoliikkeistä, leasing-yhtiöistä, vakuutusyhtiöistä ja julkisen sektorin yhtiöistä. Toimipisteemme sijaitsevat kaupungin ytimessä Alppilassa, Pitäjänmäessä ja Konalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Alppilan Autohuolto toimii maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen huolto-, korjaus- ja takuukorjauspalvelut sekä huolenpitosopimuksiin sisältyvät huollot ja korjaukset. Teemme myös kaikkien automerkkien kolari- ja vauriokorjaukset omassa vauriokorjaamossamme. Tarjoamme kattavat rengaspalvelut uusien renkaiden myynnistä ja renkaiden asennuksesta aina renkaiden säilytykseen Rengashotellissamme.

Meillä on halu palvella asiakkaitamme aidosti. Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupaus: Aja sinä – me huolehdimme.

Tekemällä Alppilan Autopalvelusopimuksen sinulla on mahdollisuus säästää tuntuvasti yrityksesi ajoneuvojen huoltokuluissa. Kysy lisää yrityksellesi sopivista autopalveluista.

Marno Kelo, Operatiivinen johtaja puh. 044 732 1747
VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE