Tuulilasipalvelut

Lasipalveluitamme ovat tuulilasin vaihto, kiveniskemien korjaus, sivulasin vaihto sekä takalasin vaihto. Kiveniskemä kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, että se ei laajene halkemaksi. Voit varata lasin vaihdot ja korjaukset auton huollon yhteyteen.

Jos vahinko tapahtui, tarkista onko autossasi lasivakuutus

Auton vakuutuksiin kuuluu usein lasivakuutus, joka korvaa auton laseihin tulleet vauriot tai niiden rikkoontumisen. Lasivakuutus korvaa yleensä tuulilasin kiveniskemän paikkauksen kokonaisuudessaan ja tuulilasin vaihdosta maksat vain omavastuuosuuden. Vakuutus korvaa usein myös ulkoisesta iskusta aiheutuneen sivulasin, takalasin tai kattolasin rikkoontumisen.

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Me vaihdamme sekä henkilöautojen että pakettiautojen tuulilasit. Yleinen vaurio on tuulilasiin tullut kiveniskemä, joka on lämpötilan vaihtelun ja tärinän vaikutuksesta laajentunut halkeamaksi, lasiin on voinut tulla isompi särö tai muu vaurio. Silloin tuulilasia ei voi enää korjata, vaan se on vaihdettava uuteen.

Uusissa autoissa tuulilasi on myös osa auton kantavaa rakennetta ja sisältää ajamiseen liittyviä tunnistimia sekä automatiikkaa. Tunnistimen tai kameran alueella oleva kiveniskemä tai halkeama voi estää niiden oikean toiminnan ja lasi on vaihdettava uuteen.

Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuuosuuden.

Meillä voit varata tuulilasin vaihdon myös auton huollon yhteyteen. Tuulilasin pyyhkijänsulat kannattaa vaihtaa lasin vaihdon yhteydessä, etteivät vanhat ja kuluneet sulat naarmua uutta tuulilasia.

Tuulilasin kiveniskemän korjaus

Autoillessa tuulilasiin voi osua kivi, renkaasta irronnut nasta tai vaikkapa jääpala, joka aiheuttaa lasiin vaurion. Ensiapuna iskemän päälle voi laittaa teipinpalan, joka estää kosteuden ja lian pääsyn halkeamaan. Iskemä kannattaa kuitenkin paikkauttaa mahdollisimman nopeasti, jolloin paikkaus yleensä estää iskemän leviämisen halkeamaksi.

Kiveniskemästä levinnyttä halkeamaa ei voi paikata vaan tuulilasi on vaihdettava silloin uuteen.

Jos autossasi on lasivakuutus, vakuutusyhtiö korvaa tuulilasin paikkauksen yleensä ilman omavastuuta.

TUULILASIN KIVENISKEMÄN PAIKKAUS 69 €
TUULILASIN SEURAAVIEN KIVENISKEMIEN PAIKKAUS 40 € / kpl

kiveniskemä
sivulasin vaihto

Auton sivulasin vaihto

Auton sivulasia ei voi yleensä korjata tai paikata vaan vaurioitunut sivulasi on vaihdettava uuteen.

Lasivakuutus korvaa yleensä myös ulkoisesta iskusta johtuneet sivulasin rikkoutumiset.

Auton takalasin vaihto

Auton takalasia ei voi yleensä korjata tai paikata vaan vaurioitunut takalasi on vaihdettava.

Lasivakuutus korvaa yleensä myös ulkoisesta iskusta johtuneet takalasin rikkoutumiset.

takalasin vaihto
VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE