Rengashotelli

Jos renkaiden raahaus ja pesu kyllästyttää tai oikeanlaista tilaa ei löydy, on Alppilan Autohuollon Rengashotelli silloin oikea ratkaisu. Nyt supernopea renkaanvaihto rengashotellissa Konalassa.

Ajanvaraus puhelimitse 075 326 5550 ma-pe 9.00-15.00.

Renkaiden säilytys vaatii oikeat olosuhteet

Oikealla säilytyksellä renkaiden ominaisuudet säilyvät paremmin kausisäilytyksen aikana. Paras säilytyspaikka renkaille on viileä, pimeä ja lämpötilaltaan tasainen paikka, jossa renkaisiin ei kohdistu ylimääräistä puristusta tai jännitystä.

Renkaita ei kannata jättää autotallin nurkkaan, jos vaarana on se, että ne voivat joutua kosketuksiin erilaisten kemikaalien kanssa. Pannuhuone tai ullakko eivät ole oikeita paikkoja säilyttää renkaita, koska korkea lämpötila ja suora auringon paiste kovettavat kumia ja renkaan ominaisuudet kärsivät. Renkaiden varastointi saattaa olla hankalaa, jos tilaa on muutenkin vähän.

On myös hyvä muistaa, että renkaisiin kertyy maantiesuolaa ja muuta likaa, mikä ei tee hyvää renkaalle eikä vanteelle. Renkaat tulisikin aina pestä ennen säilytykseen laittamista.

Rengashotellin etuja

  • Oikealla säilytyksellä renkaiden ominaisuudet säilyvät paremmin
  • Varastoosi jää enemmän tilaa muille tavaroille
  • Puhdistamme renkaat painehuuhtelulla ennen sijoitusta rengashotelliin
  • Ammattilaiset tarkistavat renkaidesi kunnon
  • Saat kilpailukykyisen tarjouksen uusista renkaista kun niiden hankinta on ajankohtaista
  • Saat kutsuviestin renkaiden vaihdon lähestyessä
  • Todella nopea renkaanvaihto rengashotellin asiakkaille

Lähetä rengashotelliin viesti

KAUSISÄILYTYS

98 € /sarja

Palveluun kuuluu aina renkaiden painehuuhtelu, säilytys, kuntokartoitus ja kutsuviesti renkaiden vaihdon lähestyessä. Saat myös kilpailukykyisen tarjouksen uusista renkaista kun niiden hankinta on ajankohtaista.

RENKAANVAIHTO HENKILÖ-, PAKETTI-, JA MAASTOAUTOIHIN

49 € /sarja

Rengashotellin asiakkaille lähetetään kutsuviesti ajanvaraukseen renkaanvaihtosesongin lähestyessä. Konalan toimipisteessä tehdään supernopea renkaiden vaihto jonottamatta.

Sesonkiaikana Rengashotellissa Konalassa supernopea renkaanvaihto

Rengashotellin sesonkiaika on päättynyt kesärenkaiden vaihdon osalta toukokuun alussa 2024.

Seuraavan kerran Rengashotellin supernopea drive-in-renkaanvaihtopalvelu, jossa vaihto onnistuu 10 minuutissa autosta nousematta, on tarjolla talvirenkaiden vaihdossa syksyllä 2024.

Maksuaikaa rengashankintoihin Alppila huoltotilillä läpi vuoden

Hankkiessasi meiltä renkaat käyttäen Alppila huoltotiliä, saat laskun, joka erääntyy seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Näin saat 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa maksaessasi koko summan eräpäivänä.

Maksa rengashankinta erissä

Voit myös maksaa Alppila huoltotili-laskun erissä ja valita sinulle sopivimman maksuaikataulun.

Alppila huoltotiliä varten tarvitaan luottohakemus sekä luottopäätös, jonka saat heti. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi, luotto on käytössä heti. Laskulla tai osamaksulla maksaminen edellyttää suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Luotonantaja on Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

alppila-huoltotili

Mikäli varaat huolto- tai korjausajan Alppilaan tai Pitäjänmäkeen, onnistuu renkaiden vaihto myös samassa yhteydessä, kun ilmoitat tästä etukäteen huoltovarausta tehdessäsi.

Ajanvaraus renkaanvaihtoon puhelimitse ma-pe 9.00-15.00 puh. 075 326 5550.

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE