Rengashotelli

Jos renkaiden raahaaminen ja peseminen kyllästyttää eikä oikeanlaista tilaa renkaiden säilytykseen löydy, on rengashotellimme silloin juuri oikea ratkaisu.

Varaa aika renkaiden vaihtoon allaolevista painikkeista.

Ajanvaraus puhelimitse ma-pe 9:00-15:00

Renkaiden säilytys vaatii oikeat olosuhteet

Oikealla säilytyksellä renkaiden ominaisuudet säilyvät paremmin kausisäilytyksen aikana. Paras säilytyspaikka renkaille on viileä, pimeä ja lämpötilaltaan tasainen paikka, jossa renkaisiin ei kohdistu ylimääräistä puristusta tai jännitystä.

Renkaita ei kannata jättää autotallin nurkkaan, jos vaarana on se, että ne voivat joutua kosketuksiin erilaisten kemikaalien kanssa. Pannuhuone tai ullakko eivät ole oikeita paikkoja säilyttää renkaita, koska korkea lämpötila ja suora auringon paiste kovettavat kumia ja renkaan ominaisuudet kärsivät. Renkaiden varastointi saattaa olla hankalaa, jos tilaa on muutenkin vähän.

On myös hyvä muistaa, että renkaisiin kertyy maantiesuolaa ja muuta likaa, mikä ei tee hyvää renkaalle eikä vanteelle. Renkaat tulisikin aina pestä ennen säilytykseen laittamista.

Rengashotellin edut

  • Oikealla säilytyksellä renkaiden ominaisuudet säilyvät paremmin
  • Varastoosi jää enemmän tilaa muille tavaroille
  • Pesemme renkaasi ennen säilytykseen laittamista
  • Ammattilaiset tarkastavat renkaidesi kunnon
  • Saat muistutusviestin renkaiden vaihdon lähestyessä

Lähetä rengashotelliin viesti

KAUSISÄILYTYS

89 € /sarja

Palveluun kuuluu aina renkaiden pesu, säilytys, kuntokartoitus ja muistutusviesti renkaiden vaihdon lähestyessä.

RENKAANVAIHTO

39 € /sarja

Pakettiautot 49 €/ SARJA. Rengashotelliasiakkaille todella nopea vaihto  jonottamatta Konalassa.

Mikäli varaat huolto- tai korjausajan Alppilaan tai Pitäjänmäkeen, onnistuu renkaan vaihto myös samassa yhteydessä, kun ilmoitat tästä etukäteen huoltovarausta tehdessäsi.

Ajanvaraus renkaanvaihtoon puhelimitse ma-pe 9:00-15:00 puh. 075 326 5550.

TILAA UUTISKIRJE

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE