Ympäristö

Ympäröivä luonto ja nykyajan asettamat tarpeet liikkumiselle ovat haasteellinen yhtälö. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa kokonaisvaltaista vastuullisuutta. Teemme jatkuvasti toiminnassamme valintoja, joiden kautta vähennämme luonnon kuormitusta.

Alppilan Autohuolto on vastuullinen toimija, jolle on myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti. ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmä.

Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että huolehdimme, että huoltamamme autot noudattavat kaikilta osin valmistajien määrittelemiä säätöarvoja, jolloin niiden ympäristörasitus on mahdollisimman pieni. Kierrätämme myös lähes kaiken korjaamossa syntyvän jätteen ja noudatamme vapaaehtoisesti alan tiukimpia ympäristöstandardeja. Panostamme ja kehitämme osaamistamme ympäristöystävällisempään tekniikkaan, kuten hybridi- ja sähköautoihin. Tarjoamme asiakkaillemme sijaiskulkuneuvoksi autojen lisäksi myös polkupyöriä ja matkakortteja.

Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa positiivisia ja kestäviä ympäristövalintoja kaikessa toiminnassa niin käytön, lajittelun kuin kierrätyksenkin osalta.

ISO-14001-sertifikaatti-300x424
VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE