Ympäristö

Ympäröivä luonto ja nykyajan asettamat tarpeet liikkumiselle ovat haasteellinen yhtälö. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa kokonaisvaltaista vastuullisuutta. Teemme jatkuvasti toiminnassamme valintoja, joiden kautta vähennämme luonnon kuormitusta.

Alppilan Autohuolto on vastuullinen toimija, jolle on myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti. ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmä.

Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että huolehdimme, että huoltamamme autot noudattavat kaikilta osin valmistajien määrittelemiä säätöarvoja, jolloin niiden ympäristörasitus on mahdollisimman pieni. Kierrätämme myös lähes kaiken korjaamossa syntyvän jätteen ja noudatamme vapaaehtoisesti alan tiukimpia ympäristöstandardeja. Panostamme ja kehitämme osaamistamme ympäristöystävällisempään tekniikkaan, kuten hybridi- ja sähköautoihin. Tarjoamme asiakkaillemme sijaiskulkuneuvoksi autojen lisäksi myös polkupyöriä ja matkakortteja.

Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa positiivisia ja kestäviä ympäristövalintoja kaikessa toiminnassa niin käytön, lajittelun kuin kierrätyksenkin osalta.

ISO-14001-sertifikaatti-300x424
VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE