Dacia-huolenpitosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme huolenpitosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla DACIA-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Dacia Tiepalvelu on apuna, jos autonne tulee toimintakyvyttömäksi – esimerkiksi teknisen vian tai liikenneonnettomuuden seurauksena normaaleissa käyttöolosuhteissa. Dacia Tiepalvelu sisältyy Dacia-autojen takuuseen. Se on käytettävissä 24 tuntia päivässä 365 päivää vuodessa.

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, vauriokorjaamomme auttaa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Dacia takuu – 3 vuotta tai 100 000 km

Dacia antaa kaikille uusille autoille uuden auton 3 vuoden tai 100 000 km takuun, mikä kertoo paljon Dacian luotettavuudesta ja kestävyydestä. Takuun aikana autoissa on voimassa Dacia Tiepalvelu.

Dacia antaa uuden auton takuun lisäksi myös takuun autojensa korien ja alustojen valmistus-, materiaali- tai suojausvirheestä johtuvalle sisäpuolelta alkaneelle puhkiruostumiselle. Tämä takuu on voimassa 6 vuotta takuutodistuksessa ilmoitetusta toimituspäivästä.

Dacia antaa 2 vuoden takuun maalaukselle ja maalatuille osille (sivupeilit, puskurit) alkaen uuden auton toimituspäivämäärästä Dacialta.

Valtuutettu Dacia-huolto palvelee Sinua Konalassa

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE