Pesu ja puhdistus

Puhtaalla autolla on mukavampi ajaa. Auto altistuu Suomen olosuhteissa hyvin monenlaiselle lialle. Kunkin tyyppinen lika lähtee pois oikeanlaisilla välineillä ja vain siihen erikoisesti suunnitellulla puhdistusaineella. Meillä erilaiset pesut hoituvat kätevästi huollon yhteydessä tai muuten vain.

Pesupalvelut

Autosi maalipinta säilyy hyvänä, kun pidät huolta sen puhtaudesta. Nykyisin koneellinenkin pesu on hellävarainen auton maalipinnalle, sillä kiinteä lika esipestään maalipinnasta kemikaalien ja painepesun avulla runsaasti vettä käyttäen ennen varsinaista pesua. Käytämme aina ympäristöystävällisiä tuotteita.

Koneellinen vahapesu

 • Kertamaksu: 25 €
 • Huollon yhteydessä 15 €

Käsinpesu

 • Henkilöauto 30 €
 • Pakettiauto/Maasturi 40 €

Sisäpuhdistus

Kurakelien ja kesäpölyjen jäljiltä auton sisätilat saattavat kaivata kausisiivousta. Sisäpuhdistus sisältää imuroinnin, kumimattojen pesun, tavaratilan imuroinnin, sisäpintojen pyyhinnän sekä ikkunoiden pesun sisäpuolelta. Pakettiautoon teemme hytin sisäpuhdistuksen.

Sisäpuhdistus

 • Henkilöauto 65 €
 • Pakettiauton hytti 45 €

Vahaukset

Kura, rapa ja suola ovat auton maalipinnan pahimmat viholliset. Maalipinnan käsittely vähintään kerran vuodessa pitää suojakerroksen kunnossa ja helpottaa puhtaanapitoa merkittävästi.

Käsinvahaus

 • Henkilöauto: 75 €
 • Pakettiauto/Maasturi 100 €

Verhoilujen pesu

Joskus saattaa tulla tilanteita, joissa penkit tai muu verhoilu vaatii perusteellisempaa pesua. Olipa kyseessä syväpuhdistus tai pienemmän tahran pesu, meiltä löytyy apu. Kysy tarjousta suoraan toimipisteestä.

 • alppila@alppilanautohuolto.fi
 • pitajanmaki@alppilanautohuolto.fi
 • konala@alppilanautohuolto.fi

Hajujen poisto

Kun auto tuntuu tunkkaiselta, tarjoamme ratkaisut siihenkin. Kotieläimet, kosteus, tupakointi, mitä niitä hajun aiheuttajia onkaan? Tehokkaalla otsonointikäsittelyllä suurin osa hajuista saadaan poistettua.

Auton otsonointi 89€

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE