UUTTA! Tervetuloa valtuutettuun Opel-merkkihuoltoon Konalaan

Opel-huolenpitosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme huolenpitosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla Opel-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Tiedäthän, että kun huollatat Opel-autosi huolto-ohjelman mukaisesti meillä valtuutetussa merkkihuollossa, Opel -tiepalvelu pysyy voimassa. Jos autoosi kuitenkin tulee tien päällä tekninen vika, silloin sinua auttaa Opel-tiepalvelu.

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, vauriokorjaamomme auttaa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Meiltä myös tuulilasin korjaukset ja vaihdot.

Vastaamme Opel-autosi takuukorjauksista

Valtuutettuna Opel-merkkihuoltona vastaamme autosi takuuseen liittyvistä asioista. Valmistajan myöntämä takuu vaihtelee malliston mukaan.

Valtuutettu Opel-merkkihuolto palvelee Konalassa.

opel
VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE