Alppilan Autohuolto Pitäjänmäki

Uutta ! Pitäjänmäen toimipiste on nyt myös Škoda Service -merkkihuolto

Laajensimme valtuutettua Škoda Service -merkkihuoltoa nyt myös PItäjänmäen toimipisteeseemme Takkatielle. Pitäjänmäellä kolari- ja vaurioasioissa teitä palvelee myös Valtuutettu Škoda vauriokorjaamo.

Alppilan toimipiste Karjalankadulla palvelee edelleen tuttuun tapaan Škoda Service asioissa kuten aikaisemminkin.

Škoda-huolenpitosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme huolenpitosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla Škoda-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Tiedäthän, että kun huollatat Škoda-autosi huolto-ohjelman mukaisesti meillä, Ajoturva pysyy voimassa. Jos autoosi tulee tien päällä tekninen vika, silloin sinua auttaa Škoda Ajoturva

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, vauriokorjaamomme auttaa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Vastaamme Škoda-autosi takuukorjauksista

Valtuutettuna Škoda-merkkihuoltona vastaamme autosi takuuseen liittyvistä asioista. Valmistajan myöntämä takuu on 2 vuotta.

Valtuutettu Škoda-merkkihuolto palvelee
Sinua Alppilassa ja nyt myös Pitäjänmäessä

skoda
VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE