Korikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Otamme korikorjaustöitä vastaan edelleen myös Konalan ja Alppilan toimipisteissämme, vaikka työt tehdäänkin Pitäjänmäessä. Voit sopia asiat ammattilaisten kanssa juuri siinä toimipisteessä, jossa sinun on helpointa asioida. Järjestämme autollesi siirrot korikorjaamoon ja takaisin toimipisteeseen. Toyota-asiakkaat saavat edelleen korikorjaamopalvelut Konalan toimipisteessä.

Kolarikorjaus

Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy, aina neuvonnasta vakuutusyhtiöiden kanssa asiointiin.

 • Alppilan Autohuolto on vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriotarkastaja
 • Teemme vahinkotarkastuksen ilman ajanvarausta veloituksetta
 • Autamme sinua halutessasi vahinkoilmoituksen teossa
 • Korjaamme autosi ammattitaidolla laadukkaita osia ja työkaluja käyttäen
 • Järjestämme sinulle halutessasi korjauksen ajaksi sijaisauton. Lue lisää ja katso hinnat.
 • Saat autosi sovitussa aikataulussa. Ilmoitamme, kun auto on valmis noudettavaksi
 • Hoidamme laskutukseen liittyvät asiat vakuutusyhtiön kanssa
 • Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Tästä vinkit käytännön tilanteisiin

AUTO POIS TIEN PÄÄLTÄ

Kun auto ei ole ajokuntoinen soita hinausauto paikalle.

Hinauspalvelumme päivystää 24/7 numerossa 050 410 6898.

Hinaamme autosi lähimpään toimipisteeseemme turvalliselle lukitulle alueelle ja tarvittaessa suojaan sisätiloihin. Autamme sinua jatkamaan matkaasi ja jos tarvitset sijaisautoa, toimitamme sen sinulle samalla, kun haemme autosi korjaukseen.

VAHINKOILMOITUS

Vahingon sattuessa täytetään aina vahinkoilmoitus. Vahinkoilmoituksen voit täyttää sähköisenä netissä. Voimme myös auttaa sinua vahinkoilmoituksen teossa.

Mikäli olet syytön osapuoli, huolehdi, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen.

SINÄ PÄÄTÄT MISSÄ AUTOSI KORJATAAN!

Riippumatta siitä missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on, sinä saat itse päättää missä autosi korjataan! Vakuutusyhtiö antaa ehdotuksen korjauspaikasta, mutta sinulla on oikeus valita itsellesi paras korjaamo. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastaja ja teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

VAHINKOTARKASTUS JA KORJAUSKUSTANNUSARVIO

Tuo autosi maksuttomaan vahinkotarkastukseen meille! Tarkastus kestää noin 15 minuuttia eikä sido sinua vielä mihinkään. Vahinkotarkastus onnistuu aina aikaa varaamatta korjaamon aukioloaikojen puitteissa. Vahinkotarkastuksessa arvioimme ajoneuvosi kärsimät vauriot ja teemme korjauskustannusarvion vakuutusyhtiölle. Asiointi vakuutusyhtiöön hoituu sujuvasti ammattilaistemme toimesta.

KORJAUSTYÖ

Kun vahinkoilmoitus on vakuutusyhtiön puolelta hyväksytty, alkaa korjaustyö välittömästi, jotta seisontapäiviä tulee mahdollisimman vähän. Hoidamme varaosat, auton purkamisen, korjaustyöt ja osien vaihdot, pohjatyöt ja maalaamisen. Sinun ei tarvitse huolehtia asiaa lainkaan.

LOPPUTARKASTUS JA AUTON LUOVUTUS

Korjauksen valmistuessa, sovimme luovutushetken ja käymme yhdessä läpi lopputarkastusraportin. Laskutuksen hoidamme vakuutusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti.

Tuulilasipalvelut

Tuulilasipalveluihimme kuuluvat tuulilasin vaihto ja tuulilasin korjaus. Vaihdot ja korjaukset onnistuvat kätevästi myös auton huollon yhteydessä. Auton vakuutuksiin kuuluu usein myös lasivakuutus, joka korvaa auton laseihin tulleen vaurion korjaamisen tai niiden rikkoontumisesta johtuvan lasin vaihdon. Jos autossasi on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta yleensä vain omavastuuosuuden. Laskutus tapahtuu vakuutusyhtiön ohjeen mukaisesti.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasissa on halkeama tai kiveniskelmä on päässyt laajenemaan, tuulilasi on vaihdettava uuteen. Tuulilasin vaihdon osalta hintaan vaikuttaa ajoneuvon malli. Vaihdamme lasit henkilöautoihin sekä pakettiautoihin.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasissa olevan kiveniskemän pystyy yleensä korjaamaan paikkaamalla. Kiveniskemä kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, että se ei pääse laajenemaan.

Tuulilasin pienen kiveniskemän paikkaus 69 € (seuraavat kiveniskemät 40 € / kpl)

Vahvuutemme:

 • Toimimme kaupungin ytimessä
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Selkeät toimintamallit
 • Vastuullisuus (Ympäristösertifikaatti ISO 14001)

Tavoitat meidät:

075 326 5520
vauriokorjaamo(at)alppilanautohuolto.fi

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE