VOLKSWAGEN-huolenpitosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme huolenpitosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla VOLKSWAGEN-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Tiedäthän, että kun huollatat VOLKSWAGEN-autosi huolto-ohjelman mukaisesti meillä, Liikkumisturva pysyy voimassa. Jos autoosi tulee tien päällä tekninen vika, silloin sinua auttaa VOLKSWAGEN-Liikkumisturva

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, vauriokorjaamomme auttaa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Vastaamme VOLKSWAGEN-autosi takuukorjauksista

Valtuutettuna VOLKSWAGEN-korjaamona vastaamme autosi takuuseen liittyvistä asioista. Valmistajan myöntämä takuu on 2 vuotta.

plussaa volkswagen-huollosta

Kerrytä Plussa-pisteitä VOLKSWAGEN-huollosta

Saat Plussa-pisteitä VOLKSWAGEN-autosi huoltotapahtuman yhteydessä huollon töistä, korjauksista ja varaosista. Muistathan näyttää Plussa-korttiasi huoltoneuvojallesi tuodessasi VOLKSWAGEN-autosi huoltoon.

VOLKSWAGEN-asiakastyytyväisyys

Maahantuoja mittaa huollossa käyneiden asiakkaidemme asiakastyytyväisyyttä.

Mielipiteesi on meille tärkeä ja arvostamme osallistumistasi kyselyyn.

Vieressä näet toimipisteidemme päivittyvät asikastyytyväisyyskyselyjen tulokset.

Alppilan toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Valtuutettu VOLKSWAGEN-huolto palvelee sinua Alppilassa ja Pitäjänmäessä

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE