TOYOTA-Huoltosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme Huoltosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla TOYOTA-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. TOYOTA-Huoltosopimus Plus kattaa määräaikaishuoltojen kustannusten lisäksi luonnollisen kuluman aiheuttamat korjaukset kuten pyyhkijän sulat, polttimot ja jarruosat. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka. Koulutetut TOYOTA-ammattilaiset tuntevat autosi parhaiten.

TOYOTA Aktiivi Huolto yli 6 vuoden ikäisille autoille

TOYOTA Aktiivi Huollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeita noudattaen ja aidoilla TOYOTA-osilla. Huolto- ja korjaustoimenpiteet tehdään valmistajan tarkoittamalla tavalla ja aidoilla Toyota tehdasosilla. Tämä takaa sen, että auton ominaisuudet säilyvät alkuperäisellä tasolla ja jälleenmyyntiarvo korkealla.

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, TOYOTA-Vauriokorjaamomme palvelee Sinua Konalassa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Vastaamme TOYOTA-autosi takuukorjauksista

Valtuutettuna TOYOTA-korjaamona vastaamme autosi takuuseen liittyvistä asioista. Valmistajan myöntämä takuu on 3 vuotta/100 000 km.

Valtuutettu TOYOTA-huolto palvelee sinua Konalassa

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE