Rekrytointi

Haluamme tarjota maan parhaan työpaikan mekaanikoille. Henkilöstömme on arvokkain voimavaramme.

Maalina maan paras työpaikka mekaanikoille

Teemme koko ajan työtä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Alppilan Autohuolto on tunnettu vahvasta ammattitaidosta ja osaamisestaan. Jokaiselle työntekijälle on suunniteltu henkilökohtainen koulutuspolku. Tarjoamme työntekijöillemme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan lisäksi henkilöstöalennukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Arvostamme reipasta otetta työntekoon ja aitoa asiakaspalveluhenkeä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään organisaatiossamme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE