Nouto- ja palautuspalvelu

Miksi jonottaisit aamuruuhkassa huoltoon?
Noudamme autosi ja palautamme sen huollon tehtyämme sovittuun osoitteeseen. Voimme tuoda tullessamme myös sijaisauton käyttöösi.

Nouto- ja palautuspalvelu 25 € pääkaupunkiseudulla

  1. Ilmoita varausta tehdessäsi, että haluat autollesi nouto- ja palautuspalvelun. Kerro myös samalla, mikäli haluat sijaisauton. Nämä palvelut ovat tilattavissa myös huollon verkkovarauksen lisäpalveluissa.
  2. Olemme sinuun yhteydessä, jolloin sovitaan noutoaika ja -paikka. Autoja noudetaan arkipäivisin klo 8.00-10.00 välisenä aikana ja sinuun otetaan yhteyttä noin 15 minuuttia ennen saapumista. Auto palautetaan takaisin huollon valmistuuttua n. klo 16.00 mennessä. Toimipisteemme ovat suljettuna viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, jolloin nouto- ja palautuspalvelu ei ole saatavilla.
  3. Nouto- ja palautuspalvelu sekä huolto laskutetaan Alppila huoltotilin kautta. Laskutuslupaan tarvitaan henkilötunnuksesi. Hae luottopäätös valmiiksi etukäteen TÄSTÄ tai lähetä tekstiviesti: ALPPILA numeroon 18311.
  4. Ilmoita huoltoneuvojalle henkilötunnuksesi, kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen.

Nouto- ja palautuspalvelu koskee pääkaupunkiseutua.

Varmistathan, että autosi on ajokuntoinen ja polttoainetta on riittävästi siirtoihin.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE