Auton nouto- ja palautuspalvelu

Miksi jonottaisit aamuruuhkassa huoltoon? Noudamme autosi ja palautamme sen huollon tehtyämme sovittuun osoitteeseen. Voimme tuoda tullessamme myös sijaisauton käyttöösi.

Palvelussa kesälomatauko 24.6.-19.7.2024.

Auton nouto- ja palautuspalvelu 35 € pääkaupunkiseudulla

Palvelussa kesälomatauko 24.6.-19.7.2024, jolloin auton noudot ja palautukset eivät ole käytettävissä.

  1. Ilmoita varausta tehdessäsi, että haluat autollesi nouto- ja palautuspalvelun. Kerro myös samalla, mikäli haluat sijaisauton. Nämä palvelut ovat tilattavissa myös huollon verkkovarauksen lisäpalveluissa.
  2. Olemme sinuun yhteydessä, jolloin sovitaan noutoaika ja -paikka. Autoja noudetaan arkipäivisin klo 8.00-10.00 välisenä aikana ja sinuun otetaan vielä yhteyttä ennen saapumista. Toimipisteemme ovat suljettuna viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, jolloin noutopalvelu ei ole saatavilla.
  3. Auto palautetaan takaisin huollon valmistuttua ja palautukset pyritään tekemään klo 17 mennessä. Palautusaikatauluun voi vaikuttaa palautuspaikan sijainti sekä liikenne- ja sääolosuhteet. Sinuun otetaan vielä yhteyttä ennen saapumista. Toimipisteemme ovat suljettuna viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, jolloin palautuspalvelu ei ole saatavilla.
  • Auton nouto- ja palautuspalvelun toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu.
  • Toimipisteemme ovat suljettuna viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, jolloin nouto- ja palautuspalvelu ei ole saatavilla.
  • Varmistathan, että autosi on ajokuntoinen ja polttoainetta on riittävästi siirtoihin.

Palvelussa kesälomatauko 24.6.-19.7.2024, jolloin auton noudot ja palautukset eivät ole käytettävissä.

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE