Huoltopalvelut

Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupauksemme: Aja sinä – me huolehdimme. Lupaukseen sisältyvät yhtä lailla niin laadukas asiakaspalvelu kuin tekninenkin osaaminen. Asiakaskeskeinen toimintakulttuuri ohjaa kaikkea tekemistämme ja pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme.

Toimimme maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen huolto-, korjaus- ja takuukorjauspalvelut sekä huolenpitosopimuksiin sisältyvät huollot ja korjaukset. Osaaminen kattaa myös kaikkien muidenkin automerkkien huollot ja korjaukset. Palvelemme pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella kolmessa toimipisteessä.

Määräaikaishuolto

Autosi takuu pysyy voimassa ja ajat turvallisesti aina seuraavaan huoltoon, kun huollatat autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Huoltoväli riippuu merkistä ja auton iästä. Monet uusimmista autoista ilmoittavat kuljettajalle ajotietokoneen kautta etukäteen tulevasta huoltotarpeesta.
Huollamme kaikkia automerkkejä ja meiltä voi aina kysyä myös edullisempia tarvikeosia.

Pyydä tarjous autosi huollosta suoraan toimipisteestä ja varaa aika huoltoon

  • alppila@alppilanautohuolto.fi
  • pitajanmaki@alppilanautohuolto.fi
  • konala@alppilanautohuolto.fi
Auton ilmastointilaite

Ilmastoinnin huolto

Tuntuuko, että ilmastoinnin teho hiipuu ja ikkunat huurtuvat aiempaa herkemmin? Kylmäaineen vähäinen määrä on yleinen syy useisiin ilmastoinnin ongelmiin. Ilmastointiainetta haihtuu järjestelmästä normaalikäytöllä vuosittain noin 5-10% aineen kokonaismäärästä. Ilmastointijärjestelmä vaatii säännöllistä huoltoa ja se on hyvä tehdä kahden vuoden välein järjestelmän toimintakunnon varmistamiseksi.

ILMASTOINNIN HUOLTO 89 € (HUOLLON YHTEYDESSÄ 69 €)

  • Kylmäaineen tyhjennys
  • Kylmäaineen täyttö valmistajan ilmoittaman määrän mukaisesti
  • Järjestelmän toiminnan ja tiiviyden tarkistus

Täytettävät aineet veloitetaan erikseen

Katsastuspalvelu

Kun katsastus on ajankohtainen, varaa aika meille. Katsastuspalveluumme kuuluu katsastustarkastus, tarvittavat päästö- ja OBD-mittaukset sekä autosi käyttö katsastuksessa. Saamme hoidettua myös huollon ja katsastuksen samalla kertaa.

Korjaukset

Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät kaikki tarvittavat korjaukset autoosi. Vianetsinnästä veloitetaan tuntiperusteisesti. Sovimme etukäteen kanssasi vianetsintään käytettävän enimmäisajan, ja maksat aina vain siitä ajasta minkä käytämme vianetsintään. Hyödynnämme vian paikantamiseen nykytekniikkaa ja testereitä. Paikannettuamme vian, esitämme sinulle korjaussuunnitelman ja kustannusarvion. Hyväksyttyäsi korjaussuunnitelman, tilaamme tarvittavat osat ja korjaamme vian. Halutessasi voimme käyttää myös usein edullisempia vapaan varaosakaupan varaosia.

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE