Sijaisautot

Tarvitsetko autoa työssä tai vapaa-ajalla myös huoltopäivänä? Ota meiltä edullinen sijaisauto, niin päivittäiset askareesi luonnistuvat myös huoltojen ja korjausten aikana.

Henkilöauto 50 €
Pakettiauto 80 €

  • vuorokaudeksi
  • sisältää 100 km ajoa polttoaineineen (ylimenevät kilometrit 0,20 €/ km)
  • voimassa kolari- ja varkausturva (omavastuu riippuu automallista)

Ilmoittamalla sijaisautotarpeesta heti huoltovarauksen yhteydessä, varmistat auton saatavuuden ajallaan. Sijaisautoina käytämme pääsääntöisesti pikkuautoluokkaan kuuluvia malleja kuten esimerkiksi VW UP!, Skoda CitiGo ja Toyota Yaris. Kauttamme on erikseen tilattaessa mahdollista saada myös suurempia autoja.

Vuokraaja sitoutuu kuljettamaan itse autoa, huolehtimaan autosta sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Huomioimme myös allergiset asiakkaamme, ja sen vuoksi autossa tupakointi sekä lemmikkieläinten kuljettaminen on kielletty.

Auton vuokraus

Vuokraamme henkilö-/ pakettiauton myös ilta tai viikonloppu käyttöön. Autonvuokraus pidemmäksi aikaa, esimerkiksi lomasi ajaksi, onnistuu myös. Kysy tarjousta sähköpostilla suoraan toimipisteistämme

  • alppila(at)alppilanautohuolto.fi
  • pitajanmaki(at)alppilanautohuolto.fi
  • konala(at)alppilanautohuolto.fi

Vaihtoehtoja liikkumiseen

Tarjoamme asiakkaillemme huollon ajaksi myös muita liikkumismuotoja. Toimipisteistämme löytyy asiakaskäyttöön tarkoitettuja Jopoja ja julkiseen liikenteeseen hyödynnettävä matkakortti. Varmista saatavuus varausta tehdessä.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE