Suomen paras Peugeot merkkihuollon asiakaspalvelu 2023

Suomen paras Peugeot-merkkihuollon asiakaspalvelu

Alppilan Autohuolto Konala on vuoden 2023 Suomen paras Peugeot-merkkihuollon asiakaspalvelu.

Peugeot -huolenpitosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme huolenpitosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Tiedäthän, että kun huollatat autosi huolto-ohjelman mukaisesti meillä valtuutetussa merkkihuollossa, Peugeot Assistance -tiepalvelu pysyy voimassa. Jos autoosi kuitenkin tulee tien päällä tekninen vika, tiepalvelu auttaa silloin sinua.

Tervetuloa valtuutettuun Peugeot-merkkihuoltoon Alppilan Autohuolto Konalaan.

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, vauriokorjaamomme auttaa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Meiltä myös tuulilasin korjaukset ja vaihdot.

Vastaamme Peugeot-autosi takuukorjauksista

Valtuutettuna Peugeot -merkkihuoltona vastaamme autosi takuuseen liittyvistä asioista. Valmistajan myöntämä takuu vaihtelee malliston mukaan.

Valtuutettu Peugeot-huolto palvelee Sinua Konalassa

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE