Alppilan Autohuolto

Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupaus: Aja sinä – me huolehdimme. Lupaukseen sisältyvät yhtä lailla niin palvelutekijät kuin tekninenkin osaaminen. Asiakaskeskeisen toimintakulttuurin pyrkimyksenä on ylittää aina asiakkaan odotukset.

Vuoden 2021 uusmaalainen palvelualan yritys on Alppilan Autohuolto

Vuoden uusmaalaiset yritykset palkittiin yrittäjätapahtumassa 17.11.2020. Vuoden 2021 uusmaalainen palvelualan yritys on Alppilan Autohuolto. Voittajat julkistettiin Uudenmaan, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien alueellisessa Kunnallisjohdon seminaarissa. Maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja palkintoraadin puheenjohtaja Mari Laaksonen Helsingin Yrittäjistä luovuttivat palkinnot Hyvinkäällä osana hybriditilaisuutta.

Uudenmaan tunnustuspalkinnolla on pitkät perinteet. Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto.

Alppilan Autohuollolla ISO 14001 -sertifikaatti vuodesta 2017

Alppilan Autohuolto on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kuusi toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen huolto-, korjaus- ja takuukorjauspalvelut sekä huolenpitosopimuksiin sisältyvät huollot ja korjaukset. Pääkaupunkiseudun toimipisteet sijaitsevat Alppilassa, Pitäjänmäessä ja Konalassa sekä Alppilan Autohuollon oma kolarikorjaamo Pitäjänmäessä.

Alppilan Autohuolto on vastuullinen toimija, jolle on myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa positiivisia ja kestäviä ympäristövalintoja kaikessa toiminnassa niin käytön, lajittelun kuin kierrätyksenkin osalta.

AKL korikorjaamolaatuluokitus Alppilan Autohuollolle

Autoalan Keskusliitto on kehittänyt korikorjaamoille laadunhallintajärjestelmän, jonka tavoitteena on varmistaa korjaamoiden tekninen ja toiminnallinen kyky tuottaa asiakaslähtöistä, laadukasta ja kustannustehokasta palvelua kuluttajille. Luokitusperusteet on määritelty ajoneuvon vaurion luonteen ja laajuuden sekä korjaamon osaamisen ja laitteiston mukaan.

Autoalan Keskusliiton Korikorjaamolaatuluokituksessa huomioidaan korjaamon henkilökunnan ammattitaito, laitteisto ja materiaalit, korikorjaamoprosessit ja palveluliiketoiminta sekä jätehuolto- ja ympäristöasiat

Alppilan Autohuollon oma kolarikorjaamo sijaitsee Pitäjänmäellä.

Korkein AAA-luottoluokitus myönnetty jälleen Alppilan Autohuolto Oy:lle

Kansainväliseen luottoluokittaja Dun & Bradstreet yritykseen kuuluva Bisnode on jälleen myöntänyt Alppilan Autohuolto Oy:lle korkeimman luottoluokitusryhmän AAA-luottoluokituksen.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämä tarkoittaa asioimista luotettavan ja taloudellisesti vakavaraisen kotimaisen yrityksen kanssa.

Korkeimman luottoluokituksen vaatimuksina ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Myöntämishetkellä korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ylsi 3% suomalaisista yrityksistä. Bisnode on vuodesta 1993 alkaen luokitellut suomalaisyritysten luottokelpoisuutta.

Korkea Rating Alfa -luottoluokitus myönnetty Alppilan Autohuolto Oy:lle

Alppilan Autohuolto Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Asiakastieto Oy.

TILAA UUTISKIRJE

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE