Alppilan Autohuolto

Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupaus: Aja sinä – me huolehdimme. Lupaukseen sisältyvät niin palvelutekijät kuin tekninen osaaminen. Asiakaskeskeisen toimintakulttuurin pyrkimyksenä on ylittää aina asiakkaan odotukset.

Alppilan Autohuolto ja Autoklinikka tarjoavat yhdessä enemmän

Alppilan Autohuollon omistaa Autoklinikka, joka on erikoistunut autojen pelti-, kolari- ja tuulilasivaurioiden korjaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen kattavasti vahinkokorjauspalveluita.

Alppilan Autohuolto toimii maailman johtavien autovalmistajien kuten Mercedes-Benz, Volkswagen, Škoda, Toyota, Hyundai, Renault, Dacia, Opel, Peugeot ja Citroën valtuuttamana merkkihuoltona. Merkkihuoltojen lisäksi Alppilan Autohuolto tarjoaa asiakkailleen vauriokorjaus- ja rengashotellipalveluita.

Yhdistymisen myötä Alppilan Autohuolto ja Autoklinikka palvelevat asiakkaitaan jo yli 500 autoalan ammattilaisen voimin. Autoklinikka on osa pohjoismaista Werksta-konsernia, joka on kehittynyt nopeasti alan edelläkävijäksi. Konsernin tavoitteena on tarjota parasta asiakaspalvelua vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen sekä toimia autokorjaamoalan suunnannäyttäjänä.

Lue tiedote: Autoklinikka ostaa Alppilan Autohuollon

Suomen parasta Mercedes-Benz-huollon asiakaspalvelua 2023

Vuoden 2023 aikana Mercedes-Benz-maahantuojan mittaamien asiakastyytyväisyyskyselyjen perusteella Alppilan Karjalankadun toimipisteessä tarjottiin Suomen parasta Mercedes-Benz-huollon asiakaspalvelua kategoriassa Henkilöautot – pienet korjaamot.

Asiakastyytyväisyyskyselyissä olivat mukana kaikki Suomen valtuutetut Mercedes-Benz-merkkihuollot sekä Mercedes-Benz autotalot.

suomen-parasta-mercedes-benz-huollon-asiakaspalvelua-2023

Suomen paras Peugeot-merkkihuollon asiakaspalvelu 2023

Vuoden 2023 aikana Peugeot-maahantuojan mittaamien asiakastyytyväisyyskyselyjen perusteella Alppilan Autohuolto Konalassa on Suomen paras Peugeot-huollon asiakaspalvelu 2023.

Asiakastyytyväisyyskyselyissä olivat mukana kaikki Suomen Peugeot-huollot.

Suomen paras Peugeot merkkihuollon asiakaspalvelu 2023

Kaksoisvoitto! Alppilan Autohuolto on Suomen paras Mercedes-Benz-asiakaspalvelu 2021

Vuoden 2021 aikana Mercedes-Benz-maahantuojan mittaamien asiakastyytyväisyyskyselyjen perusteella kultaisen kunniakirjan ansaitsi Alppilan Autohuolto Alppila ja hopeisen kunniakirjan Alppilan Autohuolto Pitäjänmäki.

Asiakastyytyväisyyskyselyissä olivat mukana kaikki Suomen valtuutetut Mercedes-Benz-merkkihuollot sekä Mercedes-Benz autotalot.

Vuoden 2021 Hyundai-merkkihuolto on Alppilan Autohuolto Konala

Alppilan Autohuolto palkittiin vuoden 2021 Hyundai-merkkihuoltona. ”Valinta perustui hyvään asiakastyytyväisyyteen ja liikkeen oma-aloitteeseen aktiiviseen tekemiseen ja näkymiseen oman alueen Hyundai-kannan tavoittamiseksi. Hienoa työtä!” palkinnon myöntäjä Hyundai Motor Finland Oy kertoo.

Alppilan Autohuolto on toiminut pääkaupunkiseudun valtuutettuna Hyundai-merkkihuoltona vuodesta 2015 ja palvelemme Hyundai-asiakkaita Konalan toimipisteessä.

Vuoden 2021 uusmaalainen palvelualan yritys on Alppilan Autohuolto

Vuoden uusmaalaiset yritykset palkittiin yrittäjätapahtumassa 17.11.2020. Vuoden 2021 uusmaalainen palvelualan yritys on Alppilan Autohuolto. Voittajat julkistettiin Uudenmaan, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien alueellisessa Kunnallisjohdon seminaarissa. Maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja palkintoraadin puheenjohtaja Mari Laaksonen Helsingin Yrittäjistä luovuttivat palkinnot Hyvinkäällä osana hybriditilaisuutta.

Uudenmaan tunnustuspalkinnolla on pitkät perinteet. Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto.

Alppilan Autohuollolla ISO 14001 -sertifikaatti vuodesta 2017

Alppilan Autohuolto on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on neljä toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen huolto-, korjaus- ja takuukorjauspalvelut sekä huolenpitosopimuksiin sisältyvät huollot ja korjaukset. Toimipisteet sijaitsevat Alppilassa, Pitäjänmäessä ja Konalassa sekä Alppilan Autohuollon oma kolarikorjaamo Pitäjänmäessä.

Alppilan Autohuolto on vastuullinen toimija, jolle on myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa positiivisia ja kestäviä ympäristövalintoja kaikessa toiminnassa niin käytön, lajittelun kuin kierrätyksenkin osalta.

AKL korikorjaamolaatuluokitus Alppilan Autohuollolle

Autoalan Keskusliitto on kehittänyt korikorjaamoille laadunhallintajärjestelmän, jonka tavoitteena on varmistaa korjaamoiden tekninen ja toiminnallinen kyky tuottaa asiakaslähtöistä, laadukasta ja kustannustehokasta palvelua kuluttajille. Luokitusperusteet on määritelty ajoneuvon vaurion luonteen ja laajuuden sekä korjaamon osaamisen ja laitteiston mukaan.

Autoalan Keskusliiton Korikorjaamolaatuluokituksessa huomioidaan korjaamon henkilökunnan ammattitaito, laitteisto ja materiaalit, korikorjaamoprosessit ja palveluliiketoiminta sekä jätehuolto- ja ympäristöasiat

Alppilan Autohuollon oma kolarikorjaamo sijaitsee Pitäjänmäellä.

Korkein AAA-luottoluokitus myönnetty jälleen Alppilan Autohuolto Oy:lle

Kansainväliseen luottoluokittaja Dun & Bradstreet on jälleen myöntänyt Alppilan Autohuolto Oy:lle korkeimman luottoluokitusryhmän AAA-luottoluokituksen.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämä tarkoittaa asioimista luotettavan ja taloudellisesti vakavaraisen kotimaisen yrityksen kanssa.

Korkeimman luottoluokituksen vaatimuksina ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Myöntämishetkellä korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ylsi 2,5% suomalaisista yrityksistä. Dun & Bradstreet on vuodesta 1993 alkaen luokitellut suomalaisyritysten luottokelpoisuutta.

Turvaamme avoimen ilmapiiriin

Haluamme, että Alppilan Autohuolto on työpaikka, jossa jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus tuoda turvallisesti esiin havaitsemiaan väärinkäytöksiä. Meille on tärkeää, että olemme reilu ja oikeudenmukainen työnantaja ja kannamme kokonaisvaltaisen vastuun toiminnastamme.

Vakavampien rikkomusten kuten ihmisoikeus-, ympäristö- tai talousrikkeiden raportointia varten meillä on käytössä EU-asetusten mukainen erillinen Whistleblowing-ilmoituskanava. Sen välityksellä voi jokainen työntekijämme tuoda esiin anonyymisti havaitsemiaan väärinkäytöksiä.

VARAA HUOLTO
TILAA UUTISKIRJE