Alppilan Autohuolto on vuoden 2021 Hyundai-merkkihuolto

Alppilan Autohuolto on vuoden 2021 Hyundai-merkkihuolto

Alppilan Autohuolto palkittiin vuoden 2021 Hyundai-merkkihuoltona.

”Valinta perustui hyvään asiakastyytyväisyyteen ja liikkeen oma-aloitteeseen aktiiviseen tekemiseen ja näkymiseen oman alueen Hyundai-kannan tavoittamiseksi. Hienoa työtä!” palkinnon myöntäjä Hyundai Motor Finland Oy kertoo.

Alppilan Autohuolto on toiminut pääkaupunkiseudun valtuutettuna Hyundai-merkkihuoltona vuodesta 2015 ja palvelemme Hyundai-asiakkaita Konalan toimipisteessä.

Huollattaessasi autosi meillä valtutetussa Hyundai-merkkihuollossa, varmistat samalla Hyundai tieturvan jatkuvuuden.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE