Rengaspalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat rengaspalvelut, jotta sinä voit keskittyä huolettomaan ajamiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. rengashotelli, renkaanvaihto, tasapainotus sekä renkaiden myynti ja korjaus.

Valitse sinulle sopivin toimipiste ja varaa aika rengaspalveluihin.

Ajanvaraus puhelimitse ma-pe 9:00-15:00 puh. 075 326 5550

Varaa renkaanvaihto tai rengashotelli

Varaa aika renkaanvaihtoon Konalan, Pitäjänmäen tai Alppilan toimipisteeseen. Konalan toimipisteessä renkaanvaihto nyt autosta nousematta.

Jos et ole vielä rengashotellin asiakas, kysy samalla rengashotellin kampanjasta uusille asiakkaille “Noudamme renkaasi veloituksetta rengashotelliin pääkaupunkiseudulla”.

 • HENKILÖAUTOT 39€/SARJA
 • PAKETTI- JA MAASTOAUTOT 49€/SARJA
 • RENGASHOTELLI 89€/KAUSI

Renkaanvaihto onnistuu myös huollon tai korjauksen yhteydessä. Muistathan ilmoittaa siitä huoltovarausta tehdessäsi.

Ajanvaraus puhelimitse ma-pe klo 9:00-15:00 puh. 075 326 5550

Uudet renkaat

Myymme vuosittain satoja rengassarjoja. Tarjolla on kaikki laatumerkit ja myös hyvälaatuisia edullisemman kategorian renkaita.

Hanki kesäkauteen esim. laadukkaat CONTINENTAL tai NOKIAN renkaat. Kysy oman rengaskoon hinta.

CONTINENTAL ECO CONTACT 6
CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 6

 • 205/55 R16

NOKIAN HAKKA GREEN 2
NOKIAN HAKKA BLUE 2

 • 205/55 R16

Hinnat sisältävät renkaat sekä vannetyöt tasapainotuksella.

Ole yhteydessä suoraan toimipisteeseen

Rengashotelli

Tarjoamme renkaillesi säilytyksen oikeissa olosuhteissa ja asianmukaisissa tiloissa.

Hyödynnä nyt rengashotelliin kampanja uusille asiakkaille “Noudamme renkaasi veloituksetta rengashotelliin pääkaupunkiseudulla”.

Kausisäilytys 89€/ sarja

Palveluun kuuluu

 • renkaiden pesu
 • säilytys
 • kuntokartoitus
 • muistutusviesti renkaiden vaihdon lähestyessä

Tasapainotus

Renkaiden tasapainolla on merkitystä turvallisuuteen, ajomukavuuteen sekä renkaiden kulumiseen. Epätasapainossa olevat renkaat rasittavat myös auton alustakomponentteja. Teemme renkaiden tasapainotukset huippuluokan kalustolla. Uudet renkaat tasapainotetaan aina asennuksen yhteydessä. Renkaiden tasapainotus kannattaa myös tarkistaa, jos ajon aikana on havaittavissa tärinää.

Tasapainotus

 • henkilöautot 40€/ SARJA
 • pakettiautot/maasturit 50€/ SARJA

Renkaiden vaihto

Vaikka renkaasi eivät hotellissamme olisikaan, niin vaihtotyö luonnollisesti onnistuu. Sesongin alla varaamme aina erilliset resurssit vaihtotyöhön, jolloin työ sujuu nopeasti.

Renkaan vaihto

 • henkilöautot 39€/ SARJA
 • pakettiautot/maasturit 49€/ SARJA

Varaa aika Suomen sujuvimpaan renkaanvaihtoon Konalasta. Mikäli varaat huolto- / korjausajan Alppilaan tai Pitäjänmäkeen, onnistuu renkaan vaihto samassa yhteydessä, kun ilmoitat tästä etukäteen varausta tehdessä.

Renkaiden korjaukset

Vaikka nykyrenkaat ovat varsin kestäviä, vahinkoja sattuu. Hoidamme myös renkaiden paikkauksia. Korjauksiin voit tehdä suoran ajanvarauksen.

TILAA UUTISKIRJE

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Hyundai-, Dacia-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE