Kaksoisvoitto! Alppilan Autohuolto on Suomen paras Mercedes-Benz-asiakaspalvelu 2021

Alppilan Autohuolto on saavuttanut kaksoisvoiton tarjoamalla asiakkailleen Suomen parasta Mercedes-Benz-asiakaspalvelua 2021 Alppilan ja Pitäjänmäen toimipisteissä.

Alppilan Autohuolto on saavuttanut kaksoisvoiton Suomen parhaana Mercedes-Benz-asiakaspalveluna 2021

Alppilan Autohuolto on Suomen paras Mercedes-Benz-asiakaspalvelu 2021.

Maahantuojan vuoden 2021 aikana mittaamien asiakastyytyväisyyskyselyjen perusteella Suomen parhaasta Mercedes-Benz-asiakaspalvelusta 2021

Asiakastyytyväisyyskyselyissä oli mukana kaikki Suomen valtuutetut Mercedes-Benz-merkkihuollot sekä Mercedes-Benz-autotalot.

Kunniakirjat Alppilan Autohuollolle luovutti 29.3.2022 Mercedes-Benz-maahantuojan kenttäpäällikkö Olli Mäki.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE