Korkein AAA-luottoluokitus myönnetty jälleen Alppilan Autohuollolle

Korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ylsi 3% suomalaisista yrityksistä

Kansainväliseen luottoluokittaja Dun & Bradstreet yritykseen kuuluva Bisnode on myöntänyt Alppilan Autohuolto Oy:lle jälleen korkeimman luottoluokitusryhmän AAA-luottoluokituksen.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämä tarkoittaa asioimista luotettavan ja taloudellisesti vakavaraisen kotimaisen yrityksen kanssa.

Korkeimman luottoluokituksen vaatimuksina ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Myöntämishetkellä korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ylsi 3% suomalaisista yrityksistä. Bisnode on vuodesta 1993 alkaen luokitellut suomalaisyritysten luottokelpoisuutta.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE