Mercedes-Benz Eco-huolto

Mercedes-Benz Eco-huolto on kattava ja edullinen Mercedes-Benz tehtaan määrittämä merkkihuolto 6-vuotiaille tai vanhemmille autoille.

Mercedes-Benz ECO-huolto 6-vuotiaille tai vanhemmille autoille

ECO-huolto on kattava ja edullinen Mercedes-Benz tehtaan määrittämä merkkihuolto 6-vuotiaille tai vanhemmille autoille (vuosimalliin 2015 saakka). Ammattitaitoiset mekaanikkomme huoltavat autosi vain aitoja Mercedes-Benzin varaosia ja järjestelmiä käyttäen. Näin autosi pysyy edullisesti 100 %:n aitona Mercedeksenä.

ECO-huolto on enemmän kuin öljynvaihto. ECO-huolto-ohjelma sisältää perinteisen öljynvaihdon lisäksi kattavan määrän erilaisia tarkistuksia ja säätöjä, joiden myötä voit luottaa autosi toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen. Mikäli autosi kulutusosat ovat vaihdon tarpeessa, teemme tarvittavat lisätyöt edullisesti ECO-huollon yhteydessä.

Esim. C-sarja (204, vm 2007-2015)

ECO-huolto A 199 €
ECO-huolto B 299 €

Mobilo-liikkuvuusturva on vakiovarusteena jokaisessa Mercedes-Benz henkilöautossa ja se uudistetaan maksutta jokaisen huollon yhteydessä kun huollatat autosi valtuutetussa Mercedes-Benz -merkkihuollossa. Eco-huolto lisätöineen ei koske V8- tai AMG-moottoreilla varustettuja malleja.

Lisätyöpaketit ECO-huollon yhteydessä

Esim. C-sarja (204, vm 2007-2015)

Raitisilmasuodattimen vaihto 79 €
Jarrunesteen vaihto 89 €
Moottorin ilmansuodattimen vaihto, 4-syl. 99 €
Moottorin ilmansuodattimen vaihto, 6-syl 129 €
Polttonestesuodattimen vaihto, diesel 199 €
Polttonestesuodattimen vaihto, bensiini 499 €
Sytytystulppien vaihto, 4-syl. 169 €
Sytytystulppien vaihto, 6-syl. 299 €
Automaattivaihteiston öljynvaihto 359 €
Etujarrupalojen vaihto -25 %
Takajarrupalojen vaihto -25 %
(jarrupalojen vaihto sisältää pyörien irroituksen ja asennuksen)

Eco-huolto ei koske V8-/AMG-malleja.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE