Puhaltaako ilmastoinnista vain lämmin henkäys viileän tuulahduksen sijaan?

Oikein toimiva ilmastointi lisää matkustamisen mukavuutta. Se myös poistaa tehokkaasti kosteutta matkustamon ilmasta ja samalla ikkunoiden huurtuminen ja niiden puhdistustarve vähenee.

Ilmastointihuolto kätevästi auton huollon yhteydessä 69 €

Ilmastoinnin huolto ei kuulu tavallisen määräaikaishuollon piiriin ja se onkin hyvä tarkastaa säännöllisesti. Oikein toimiva ilmastointi lisää matkustusmukavuutta kevään lämpenevässä ilmassa ja on etenkin kesäkuumalla nautinnollinen mukavuusvaruste.

Ilmastointilaitteen viilentävä vaikutus perustuu laitteistossa kiertävään kylmäaineeseen. Järjestelmästä kylmäainetta haihtuu normaalikäytössä aina ja se vaikuttaa jäähdytyksen tehokkuuteen. Kun vajausta on tarpeeksi, ei ilmastointilaite puhalla enää riittävän kylmää ilmaa.

Ilmastoinnin desinfiointi huollon yhteydessä 19 €

  • Ilmastointihuolto auton huollon yhteydessä 69 €
  • Pelkkä ilmastoinnin huolto 89 €
  • ilmastoinnin desinfiointi huollon yhteydessä 19 €
  • Lisättävä kylmäaine veloitetaan täytetyn määrän mukaan

Varaa ilmastoinnin huolto nyt.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE