Servicom Finland Oy sulautuu Alppilan Autohuolto Oy:hyn 31.8.2021

Sulautuminen ei vaikuta palveluihimme eikä toimintaamme, vaan palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimipisteissä kuten ennenkin. Sähköpostit ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Alppilan Autohuolto on fuusion jälkeen entistä yhtenäisempi, kannattavampi ja vahvempi toimija.

Servicom Finland Oy 2176595-0 (Alppilan Autohuollon Konalan toimipiste) sulautuu emoyhtiöönsä Alppilan Autohuolto Oy:hyn 31.8.2021. Liiketoimintojen yhdistäminen mahdollistaa konsernin toiminnan selkeyttämisen ja hallinnon rationalisoinnin. Sulautumisessa Servicom Finland Oy:n varat ja velat siirtyvät Alppilan Autohuolto Oy:lle.

Servicom Finland Oy jatkaa 1.9.2021 alkaen toimintaansa nimellä Alppilan Autohuolto Oy (y-tunnus 2653327-8). Sulautuminen ei vaikuta palveluihimme eikä toimintaamme, vaan palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimipisteissä kuten ennenkin. Sähköpostit ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Katso tästä Servicom Finland Oy:n 1.9.2021 alkaen käytettävät uudet laskutustiedot.

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE