Valtuutettu Mercedes-Benz -huolto.

Katso "huollon nouto ja palautus veloituksetta" sekä "pyyhkijänsulan vaihto" -tarjoukset. Palvelemme Mercedes-Benz -asiakkaitamme Helsingissä Alppilassa ja Pitäjänmäessä.

Huoltoon nouto ja palautus veloituksetta 8.1.2021 saakka

Hyödynnä ”Huoltoon nouto ja palautus veloituksetta” -tarjous kun huollatat autosi.

Tee huoltovaraus nettisivuillamme tai soita suoraan meille valtuutettuun Mercedes-Benz -merkkihuoltoomme.

Palvelemme Mercedes-Benz -asiakkaitamme Helsingissä kahdessa valtuutetussa huoltopisteessä:

Alppila: Karjalankatu 2, 00520 Helsinki 
puh: 075 326 5510

Pitäjänmäki: Takkatie 7, 00370 Helsinki
puh: 075 326 5515

Tarjous koskee kaikkia määräaikaishuoltoja sekä ECO-huoltoja, jotka varataan ja tehdään 8.1.2021 mennessä.

Pyyhkijänsulkien vaihtotyö veloituksetta, maksat vain sulat 8.1.2021 saakka.

Paranna näkyvyyttä ja vaihdata tuulilasin pyyhkijänsulat. Hyödynnä nyt tarjous ”Pyyhkijänsulkien vaihtotyö veloituksetta, maksat vain sulat”.

Tee huoltovaraus nettisivuillamme tai soita suoraan meille valtuutettuun Mercedes-Benz -merkkihuoltoomme.

Tarjous koskee kaikkia pyyhkijäsulkien vaihtotöitä, jotka varataan ja tehdään 8.1.2021 mennessä. Pyyhkijänsulkien vaihtotyö veloituksetta, vain pyyhkijänsulat veloitetaan.

Mercedes-Benz ECO-huolto.

ECO-huolto. Kattava ja edullinen Mercedes-Benz tehtaan määrittämä merkkihuolto 6-vuotiaille tai vanhemmille autoille. Ammattitaitoiset mekaanikkomme huoltavat autosi vain aitoja Mercedes-Benzin varaosia ja järjestelmiä käyttäen. Näin autosi pysyy edullisesti 100 %:n aitona Mercedeksenä.

Enemmän kuin öljynvaihto. ECO-huolto-ohjelma sisältää perinteisen öljynvaihdon lisäksi kattavan määrän erilaisia tarkistuksia ja säätöjä, joiden myötä voit luottaa autosi toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen. Mikäli autosi kulutusosat ovat vaihdon tarpeessa, teemme tarvittavat lisätyöt edullisesti ECO-huollon yhteydessä.

Mobilo-liikkuvuusturva on vakiovarusteena jokaisessa Mercedes-Benz henkilöautossa ja se uudistetaan maksutta jokaisen huollon yhteydessä kun huollatat autosi valtuutetussa Mercedes-Benz -merkkihuollossa.

Eco-huolto lisätöineen ei koske V8- tai AMG-moottoreilla varustettuja malleja.

 

VARAA HUOLTO

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Citroen-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE